’n Ommetje

Screen Shot 2018-07-26 at 10.57.07
Ontwerp Siobhan Seija Cunningham

Het 2018 project van de Stichting is genaamd ’n Ommetje en heeft tot doel om bewoners die niet (veel) meer buiten komen een belevingservaring te geven. Dit gaan we uitwerken via een aankleding van de galerij(en) en mogelijk een deel van de tuin. Hierover wordt nog overleg gevoerd met het bestuur. Een deel van de aankleding kan ook via ‘urban art’ zoals door een plaatselijke 3D-street-art kunstenares gemaakt wordt. Vooralsnog is eerst overleg binnen het Pieter Pauw nodig en zal een kostenbegroting gemaakt worden.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s