Koelvitrine

Dan werkt de koelvitrine ineens niet meer naar behoren, Tja wat doe je dan. Gelukkig zijn er de Vrienden van Pieter Pauw die uitkomst kunnen bieden. De koelvitrine is namelijk een essentieel onderdeel van het cafe in het verzorgingstehuis. Menig bewoner en bezoeker geniet regelmatig van een vers en gekoeld gebakje. In 2017 heeft de Stichting VPP geld bijeen gespaard om een nieuwe koelvitrine aan te schaffen. Deze werd in Juni 2017 overhandigd aan Mw. Greetje Smid coördinator welzijn en activering. Iedereen kan nu weer lekker en veilig smullen.

De overhandiging van de koelvitrine aan Mw. Greetje Smid

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s