Het doel voor 2012-1013 De Duofiets

De Duofiets is besteld

Het laatste nieuws over de 2012-2013 actie is dat het de Vrienden van het Pieter Pauw er samen met plaatselijke organisaties en individuele Wageningers in geslaagd is het beoogde de bedrag voor de duofiets bijeen te brengen. De fiets is in bestelling en zal naar verwachting deze zomer al in Wageningen rondrijden. De VPP willen iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft van harte danken. We hopen op net zoveel response bij onze volgende actie: het mobiele kookeiland.

Voor het jaar 2012-2013 hebben we ons als Stichting het doel gesteld om geld bijeen te brengen voor een elektrisch aangedreven duofiets. Met deze fiets kunnen bewoners samen met een familielid of een vrijwilliger van het Pieter Pauw in de buitenlucht fietsen. Als dat nodig is kan de fiets ook binnen in het gebouw gebruikt worden. De fiets is duur, hij kost rond de 7000 €. Maar we hebben met de eerste activiteiten al een groot deel van dit bedrag binnen gehaald. Het streven is de fiets in het voorjaar aan te schaffen zodat de bewoners er nog deze komende zomer buiten van kunnen genieten.

Wij houden jullie op de hoogte van de activiteiten en de stand van de financiën tot het moment waarop we dit doel bereikt hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s