Benefiet Dansfeest Springusintheair Maart 2013

Het dansfeest heeft plaats gevonden en heeft ondanks het wel zeer koude weer 700 Euro opgeleverd voor de duofiets. We zijn de Stichting Olrik en medewerkers heel veel dank verschuldigd. Goed werk en het was een leuk dansfeest. Hieronder een kleine impressie.

Springusintheair dansfeest 2013

Springusintheair dansfeest 2013

IMGP4760

De sfeer komt er al aardig in @Ceres

IMGP4803

Joke Bloem creatieve ondersteuning VPP

IMGP4817

Camille Josje en Siobhan Seija flyer ontwerpsters VPP

De Stichting Olrik organiseert elk jaar een dansfeest voor een goed doel. Deze keer wordt het dansfeest “Spring’sintheair” georganiseerd om extra sponsorgeld te verzamelen voor de duofiets voor de bewoners van het Pieter Pauw.

Link naar event op facebook  http://www.facebook.com/events/520680404629753/

Het dansfeest is op zaterdag 16 maart 2013 bij WSV Ceres en begint om 9 uur ’s avonds en duurt tot half twee. Je kunt toegangskaartjes aan de zaal kopen of van te voren bestellen bij info@stichtingolrik.nl. De kaartjes kosten 10 euro per persoon en de gehele opbrengst gaat naar onze duofiets. Wat kun je verwachten op het feest; wel dansen en uit je dak gaan bij de muziek van D.J. Monika en bij de band The Beatclub. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen bij het Rad van Fortuin.

flyer-1

zie ook: www.stichtingolrik.nl

Bouwbedrijf Kreeft logo siteolrik3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s